• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan

SHOP OP HAARBEHOEFTE

DROOG HAAR BIOLAGE R.A.W. NOURISH met quinoaschil, honing, kokosolie, en kaolin klei verzacht, verzorgt, & laat droog, dof haar er gezond uitzien.

Bekijk producten
BESCHADIGD HAAR BIOLAGE R.A.W. RECOVER met yucca-plantextract, gojibessen, korianderolie, en kaolin klei helpt beschadigd haar te revitaliseren en glans te herstellen.

Bekijk producten
FIJN HAAR BIOLAGE R.A.W. UPLIFT met zwart sesamzaad, grapefruit, kiwi, en kaolin klein geeft lichtgewicht body met glans aan fijn, futloos haar.

Bekijk producten

Shampoo

Conditioner

Clay Mask & Oil

Biolage is in 1990 gelanceerd toen Arnie Miller, de grondlegger van het merk, ontdekte dat de kracht van de natuur als bron kon dienen voor het beschermen en verzorgen van het haar met behoud van de natuurlijke eigenschappen. Biolage wordt dan ook wereldwijd erkend als leider op het gebied van professionele haarverzorging. En die reputatie blijft groeien, omdat ons Biolage team beseft wat de kracht van traditionele ingrediënten is. Onze laatste innovatie? Biolage R.A.W. - Real, Authentic, Wholesome. Wij hebben onze wetenschappers uitgedaagd om formules van natuurlijke oorsprong te ontwikkelen die betere resultaten leveren dan iedere andere formule. De producten reinigen en verzachten het haar op unieke wijze en zorgen voor lichtgewicht volume, diepgaande verzorging, intensief herstel en glans. Het briljante van de lijn is bovendien dat de producten kwalitatief hoogstaande resultaten leveren, terwijl ze tegelijkertijd zo natuurlijk en puur mogelijk blijven. Wanneer wij geen natuurlijk alternatief kunnen vinden, zorgen we ervoor dat ieder ingrediënt in onze formules de natuur respecteert, van productie tot eindgebruik. Wij willen jou alleen het beste bieden, voor zowel je haar als de aarde. Als je tot de Biolage R.A.W. familie toetreedt, ervaar je niet alleen een nieuw gevoel van gezond haar, maar je draagt ook je steentje bij aan een betere aarde.