• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan
 
Art of Care

Shu Uemura Art of Care

Oosterse puurheid en westerse glamour vormen de inspiratiebron voor deze ultra luxe haarverzorgingslijn en stylingproducten. Alle producten zijn gecreëerd om haar en hoofdhuid te verwennen en zijn ontwikkeld op basis van het zeldzame en unieke depsea water en andere natuurlijke ingrediënten.

Art of styling

Shu Uemura Art of Styling

Moderne stijl wordt gecombineerd met tijdloze kennis om het haar sexy en artistiek te laten zijn maar toch draagbaar.

 

BEST SELLERS

I like it! I really like, now this product is the best I've ever used. It makes my damaged hair strong, shine and soft. I will recommend it to all my friends!

Shu Uemura is een edgy, luxueus en zeer effectief merk. Het is een merk van wereldartiesten. Moderne stijl wordt gecombineerd met tijdloze kennis om het haar sexy en artistiek te laten zijn maar toch draagbaar. Oosterse puurheid en westerse glamour vormen de bron van inspiratie voor de luxe haarverzorgings- en stylingproducten. Natuurlijke ingrediënten zoals Lotus en het door de zuiverende Japanse onsen baden geïnspireerd ferment vormen de basis voor alle Shu Uemura producten. Verrijkt met de meest keizerlijke oliën afkomstig van de Muskusroos en de Camelia bloem.