Nanogen

Nanogen is de marktleider als het gaat om producten tegen haarverlies. Met de Nanogen fibers is haarverlies verleden tijd!
Shop alles van Nanogen

Kies de Nanogen lijn die het beste bij jou past:

  • Officieel Nanogen verkooppunt
  • Tot 57% goedkoper dan in de salon
  • 100.000+ tevreden klanten


Best verkocht

 

Honderdduizenden klanten gingen je voor:

Na me goed te hebben verdiept, heb ik Nanogen aangeschaft voor mijn dunne haar. Ik gebruik het nog niet erg lang, maar mijn haar voelt al steviger aan.
Daan
Nanogen producten zijn de enige die ik vertrouw op het gebied van haarproblemen. Ik gebruik het al lang en zal er nooit van afwijken. Voelt vertrouwd.
Harry
Ik heb in mijn leven al vele producten gebruikt tegen haaruitval. Niks werkte écht. Hoewel ik daardoor sceptisch ben geworden, ben ik super tevreden over Nanogen!
Mia

Nanogen

Nanogen is in 2001 uitgevonden als dé uitkomst voor mannen en vrouwen die lijden onder dunner wordend haar. Met de producten van Nanogen kun je je haar weer de volle look geven die je wilt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat kaler wordende plekken zichtbaar zijn. Met Nanogen hoef je je hoofd niet te bedekken en hoef je je geen raar kapsel aan te meten, waarbij je de kaler wordende plekken probeert te maskeren. Nanogen is de wereldwijd erkende expert in haarfibers, die je gemakkelijk aanbrengt en die je haar direct een volle uitstraling geven, zonder dat iemand ziet dat je het gebruikt hebt.

Hoe het werkt? Simpel! Bestel de Nanogen fibers in je eigen haarkleur en strooi deze op de kaler wordende plekken op je hoofd. Nanogen Locking Spray helpt om de vezels aan het haar te binden. Het resultaat zal je verbluffen!

Naast fibers heeft Nanogen ook een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld voor kaler wordend haar. Deze producten helpen je om je natuurlijke haar zo lang mogelijk te behouden.

HB Care is al sinds vele jaren trotse aanbieder van Nanogen producten. We hebben veel productkennis in huis, dus als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen op 0316-295357

De Nanogen productlijn bestaat uit:

- Nanogen Fibers
- Nanogen Men Care
- Nanogen Women Care

 Shop alles van Nanogen

Scroll to top