thuiswinkel waarborg thuiswinkel waarborg gratis bezorgd vanaf € 35,- morgen in huis!* klantbeoordeling 9.4

HB Care is vanaf nu Salontopper.nl

Redken Extreme Shampoo

Ben jij ook zo klaar met je beschadigde haar? Dan is de Redken Extreme Shampoo voor jou de oplossing! De Redken Extreme Shampoo richt zich op het herstellen van beschadigd haar. Door de rijke formules met proteïne en ceramide krijgt je haar wat het nodig heeft. Door de Redken Extreme Shampoo worden je lokken weer gezond en sterk. Ontdek de shampoo bij Salontopper en zorg ervoor dat jouw haar er weer prachtige uitziet.

Sortering

Per pagina
Haartype
Uitgelicht
Cadeaus
Categorie
Prijs
  • bekijk alles
  • bekijk minder

Redken Extreme Shampoo

De Redken Extreme Shampoo is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en droog haar dat kracht nodig heeft om aan te sterken. De shampoo gaat gespleten haarpunten tegen en helpt het haar te herstellen. De shampoo is verrijkt met proteïne en ceramide die ervoor zorgen dat jouw haar de optimale verzorging krijgt. Het product is makkelijk te gebruiken: schud de fles, breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar en masseer in. Vervolgens spoel je het uit en kan je genieten van het resultaat. 

 

Redken Extreme haarproducten

Door de vele verschillende haarproducten in deze lijn kun je mixen en matchen om zo tot de beste routine voor jou te komen. Natuurlijk gebruik je voor een goede basis de Redken Extreme Shampoo en Conditioner. De aanvullende producten die je kan gebruiken zijn onder andere een haarmasker en een leave-in spray. Verder heeft het merk nog een Extreme Strength Builder Plus Mask die zorgt voor een diepe conditionering zodat het haar vanuit binnen herstelt. Met de Extreme haarproducten van het merk bied je een complete verzorging aan je haar.  

Over Redken

Een merk dat een breed scala aan producten aanbiedt: Redken. De producten uit de haarverzorgingslijn zijn geschikt voor elk haartype en elke haarkleur. Door zich te focussen op gezond en glanzend haar, zijn de producten dé uitkomst om beschadiging te verhelpen. Naast de Redken Extreme Shampoo biedt het merk nog andere producten aan zoals een leave-in, anti-haarbreuk spray en een recovery shampoo speciaal voor geverfd haar. 

Redken Extreme Shampoo bestellen bij Salontopper

Wil jij graag beschadigd en droog haar kracht geven? Kies dan voor de Redken Extreme Shampoo of een van de andere producten uit de lijn. Geniet van vele voordelen als je deze besteld bij Salontopper. Wanneer je je bestelling plaatst op zondag tot en met vrijdag voor 22:00 uur, wordt je pakketje de volgende werkdag geleverd. Een Salontopperbestelling krijgt gratis verzending vanaf €35,-. Heb je nog vragen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur.   

 

toepassen

nieuw bij salontopper.nl

wachtwoord vergeten?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je ontvang ‘m één keer per week en bent in één keer up to date over de nieuwste producten, kortingscodes en tips & tricks. En het allerbeste? € 2,50 korting als je je aanmeldt!

Wachtwoord vergeten?

Vul hieronder je e-mailadres in. We sturen dan een nieuw wachtwoord naar je.