• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan
Sale -10%

CHI Onyx euroshine curling iron 0.5inch / 1.3cm

In voorraad

Normale prijs: € 139,00

Nu: € 125,00

  • Gratis verzending €35,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan
CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 0.5 inch is een professionele krultang met een kwalitatief hoogstaand ontwerp. De krultang warmt gelijkmatig op en bereikt snel de gewenste temperatuur. De CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 0.5 inch beschikt over voorgeprogameerde temperatuur instellingen en heeft een maximale temperatuur van 210 graden. De temperatuur is handig af te lezen vanaf het LCD schermpje. Dankzij de extreem gladde staaf glijdt de krultang moeiteloos door het haar. De krultang heeft een rubberen non-slip handvat met hittebestendige siliconen, een duimsteun, een koel uiteinde en een standaard om de krultang veilig neer te zetten. Dankzij de goede grip is de krultang gemakkelijk in gebruik. Verder heeft de krultang een auto shut-off functie. Dit betekent dat de krultang automatisch uit gaat op het moment dat de krultang langer dan 1 uur niet is gebruikt. Met de CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 0.5 inch kunnen mooie, gedefinieerde krullen gemaakt worden die de gehele dag in model blijven zitten!

Dual Voltage 110/220 volt
Extra lang snoer van 3m
Auto shut-off functie
Instelbare temperatuur tot 210 graden
Verwarmt gelijkmatig en snel op
Non-slip handvat
Mooie gedefinieerde krullen
Makkelijk in gebruik
Kwalitatief hoogstaand ontwerp
Dual Voltage:
De CHI Onyx Euroshine- Ceramic Extended Curling Iron 0.5 inch is zoals ze dat noemen een dual voltage krultang. De krultang kan zowel ingesteld worden op 110 als op 220 volt. Dit maakt het makkelijk om de krultang overal mee naartoe te nemen en is de krultang gemakkelijk te gebruiken in ieder land.

Gebruiksaanwijzing:
Zorg er eerst voor dat het haar schoon, droog en vrij is van knopen. Stel de CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 0.5 inch in op de gewenste temperatuur en wacht tot de krultang de gewenste temperatuur heeft bereikt. Verdeel het haar in verschillende secties en breng de punten van een sectie aan tussen het klepje en de krultang. Rol het haar vervolgens om de krultang heen. Hoe dichter de krultang richting de hoofdhuid wordt gerold, hoe dichter bij de hoofdhuid de krul zal beginnen. Houd deze positie enkele seconden vast en haal de krultang zachtjes uit het haar. Herhaal deze stappen bij elke sectie tot het gehele haar gekruld is.

Resultaat:
De CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 0.5 inch zorgt voor mooie gedefinieerde krullen die de gehele dag mooi in model blijven zitten. Dankzij de extreem gladde staaf wordt pluis voorkomen en met als resultaat een prachtige glans in het haar.

Advies:
Het is aan te raden om voor het gebruik van de CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 0.5 inch het haar met een hittebeschermer te beschermen tegen de hitte van de tool. Gebruik bijvoorbeeld de CHI Silk Infusion of de CHI 44 Iron Guard. Deze hittebeschermers zorgen ervoor dat het haar wordt berschermd tegen de hitte van de tool. Verdeel hiervoor het haar in secties en breng de versteviger aan in het haar alvorens het haar gekruld wordt.

Tip:
Bij het kiezen van een krultang kun je het beste kiezen voor een krultang waarvan de diameter kleiner is dan de krul je wilt creëren. Een krul zakt altijd nog een beetje uit en op deze manier kan het gewenste resultaat worden bereikt.

Het wordt aangeraden om de CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 10.5 inch veilig op te bergen in een Hot Iron Holster. Het Hot Iron Holster is een hittebestendige, siliconen holster waarin je de krultang veilig kunt opbergen zodat de krultang niet beschadigd met als resultaat een langere levensduur.
Je zal 5 Spaarpunten ontvangen voor het beoordelen van dit product.

Specificaties

Specificaties

Fabrikant Chi
Haartype normaal
Gebruik Styling
Hoeveelheid Normal
EAN 633911812921

Schrijf een Review

Schrijf je eigen review

Je gaat een review schrijven over: CHI Onyx euroshine curling iron 0.5inch / 1.3cm

Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling