• Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • 93% beveelt ons aan

1 tot 24 van 38 Artikelen

24 48 96 artikelen

1 tot 24 van 38 Artikelen

24 48 96 artikelen
Pagina:
  1. 1
  2. 2

American Crew

American Crew biedt alles wat een man nodig heeft om zijn haar en gezichtshuid te verzorgen: shampoos, conditioners, haarstyling, scheerartikelen en huidverzorging, allemaal exclusief ontwikkeld voor mannen. American Crew Fiber en American Crew Forming Cream, American Crew Grooming cream en American Crew Pomade zijn bijvoorbeeld ideaal voor het stylen van een mannelijke coupe.  

Stylist David Raccuglia voorzag in 1994 dat mannen in de toekomst evenveel aandacht aan hun uiterlijk zouden geven als vrouwen en dat verzorging van de man, ook wel 'grooming' genoemd, dus belangrijk zou worden. Maar hij wist ook dat mannen hun mannelijkheid nooit zullen verliezen.

Inmiddels is American Crew een leidend merk in de markt voor mannelijke "grooming'. Stylisten, herenkappers en hun klanten vertrouwen op American Crew als het merk dat de beste kwaliteit levert in mannenverzorging.

Alle formules zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bedoeld om het haar in goede conditie te houden. American Crew garandeert een fantastisch uiterlijk en gevoel voor elke man.

En dat doet American Crew al een kwart eeuw.